Akdeniz Üniversitesi 2021-2022 Formasyon Duyurusu

Akdeniz Üniversitesi 2021-2022 Formasyon Duyurusu
09.10.2021
A+
A-

Akdeniz formasyon programı için belirlenen kontenjan 800 kişidir. Bu kontenjanın % 50’si Akdeniz Üniversitesi mezunlarına geri kalan %50’si ise diğer üniversitelerin mezunlarına tahsis edilecektir. Başvurular 8-11 Ekim 2021 tarihleri arasında online olacaktır. Başvuru sonuçları 11 Ekim 2021 tarihinde ilan edilecek olup kesin kayıtlar 12-13 Ekim 2021 tarihlerinde yapılacaktır.

Formasyon programı dersleri , 14’er haftalık, iki dönem halinde yapılacaktır. Dersler 23 Ekim 2021 tarihinde başlayacak olup, hafta sonu günleri çevrim içi (online) olarak yapılacaktır.

Kimler Başvurabilir?

Akdeniz Üniversitesi formasyon programına; Almanca, Beden Eğitimi, Bilişim Teknolojileri, Biyoloji, Coğrafya, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Felsefe, Fizik, Gazetecilik, Görsel Sanatlar, Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri/Halkla İlişkiler, İmam- Hatip Lisesi Meslek Dersleri, İngilizce, Kimya/Kimya Teknolojisi, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri, Matematik, Muhasebe ve Finansman, Müzik, Pazarlama ve Perakende, RadyoTelevizyon, Rusça, Sağlık/Sağlık Hizmetleri, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı, Ulaştırma Hizmetleri ve Yiyecek İçecek Hizmetleri alanlarından mezun olan adaylar başvuru yapabilecektir. Bu alanlar dışından başvuru kabul edilmeyecektir. Detaylı bilgi için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayın. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.