ADALET BAKANLIĞI SONUCU KAZANDIM ŞİMDİ NE YAPACAĞIM? KAÇ TL MAAŞ ALACAĞIZ?

ADALET BAKANLIĞI SONUCU KAZANDIM ŞİMDİ NE YAPACAĞIM? KAÇ TL MAAŞ ALACAĞIZ?
17.03.2021
A+
A-

Başvuru yapanlar arasından açık iş sayısının 4 katı asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecek, belirlenen adaylar Adalet bakanlığı web sayfasından yayınlandı.

BELGE TESLİMİ

Kura çekimi sonucunda belirlenen asıl ve yedek adaylar istenilen belgeleri 18/03/2021 – 24/03/2021 tarihleri arasında sınavı yapacak adalet komisyonu başkanlıklarına bizzat teslim edecektir. Posta vb. yollarla gönderilecek evraklar kabul edilmeyecektir. Süresi içerisinde belge teslim etmeyenler değerlendirmeye alınmayacaktır.

KURA ÇEKİMİ SONRASI İSTENİLECEK BELGELER

1. Kimlik bilgileri, adli sicil durumu, sağlık durumu, askerlik durumu (erkek adaylar için) ve iletişim bilgileri için beyan formu. (EK-2 beyan formunun 1 adet hazırlanması, daktilo veya bilgisayar ile doldurulması, bilgilerde kısaltma yapılmaması ve imzalanması gerekmektedir.)

2. Mezuniyeti gösterir öğrenim belgesinin onaylı sureti. (EK-1 listede belirtilen adalet komisyonu başkanlıklarına elden teslim edilecektir. Adayların belge aslını veya e-Devlet Kapısı üzerinden alınmış barkodlu mezuniyet belgesini ibraz etmeleri halinde sureti EK-1 listede belirtilen adalet komisyonu başkanlıklarınca onaylanacaktır. Posta yolu ile belge teslimi kabul edilmeyecektir.)

Teslim edilen belgeler incelendikten sonra belirlenen şartları taşıdığı tespit edilen ve sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sözlü sınav yeri ve tarihleri Bakanlığın internet sitesinde ilan edilecek.

Sözlü sınav, adayların başvurdukları hizmet alanına ilişkin mesleki bilgi ve beceriler ile yürütmekle yükümlü olacakları vazifelerdeki yetkinliklerini ölçmeye yönelik ve eğitim düzeylerine uygun olarak yapılacak.

Sözlü sınavda başarılı sayılmak için 100 tam puan üzerinden 60 puan alınması gerekiyor.

NE KADAR MAAŞ ALINACAĞI AÇIKLANDI

Alınacak temizlik personellerine verilecek maaş ile ilgili yapılan açıklamada, adaylara asgari ücretin % 10 fazlasının verileceği duyuruldu. 2825 TL olan asgari ücrete %10 eklediğimizde alınacak temizlik personellerine en az 3 bin 107 TL aylık maaş ödemesi yapılacaktır.

Adalet Bakanlığı Sürekli İşçi İstihdamı Kura Çekilişi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. Enes Berat Aracı dedi ki:

    Sağlık durumu ile alakalı belgeyi nereden alıyoruz onunla alakalı bi bilginiz var kı var ise beni bilgilendirebilir mısınız ??

    1. e.hocamm dedi ki:

      Kanalımızda bilgi mevcur ek 2 formu doldurmanız yeterli