ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIM SONUÇLARI AÇIKLANMAYA DEVAM EDİYOR(ÜNYE ADLİYESİ)

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIM SONUÇLARI AÇIKLANMAYA DEVAM EDİYOR(ÜNYE ADLİYESİ)
29.05.2023
A+
A-

  Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 20.04.2023 tarih ve E-32992892-7398/11083 sayılı yazıları ile Komisyonumuz bünyesinde istihdam edilmek üzere Sözleşmeli Zabıt Kâtipliği alanında başvuruda bulunan adayların başvuru belgeleri incelenerek sonuçlandırılmış olup;

            Başvurusu kabul edilip uygulama (klavye) sınavına girmeye hak kazanan adayların uygulama (klavye) sınav tarihi, saati ve yeri ile başvurusu red edilenlerin red gerekçelerini gösterir sorgulama ekranı aşağıda mevcut olup, uygulama (klavye) sınavına girmeye hak kazanan adayların 09.06.2023 günü saat 10.00’da hazır bulunması gereken saatten 15 dakika önce  Ünye Adalet Sarayı zemin katta bulunan sınav salonu önünde hazır bulunmaları,

          Sınava gelirken kimlik belgelerini yanlarında bulundurmaları rica olunur. 

Uygulama sınavına katılacak adaylar başvuru sırasında beyan ettikleri klavye türünde uygulamaya tabi tutulacaklardır.

Uygulama sınav sonuçlarının değerlendirilmesi sırasında büyük/küçük harf ve noktalama işaretleri dikkate alınmayacaktır.

Uygulama sınavı sonuçları en geç 15.06.2023 tarihine kadar Ünye Adliyesinin resmi web sitesinde yayınlanacaktır.    

 Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacak olup ilanen tebliğ olunur. 

ZABIT KATİPLİĞİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN:

https://unye.adalet.gov.tr/sozlesmeli-zabit-katibi-sinav-basvuru-sonuclari-ilani_81234

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından 20.04.2023 tarihinde pgm.adalet.gov.tr adresinde duyurulan Akkuş Adliyesi sözleşmeli Mübaşirlik sınavına e – devlet üzerinden başvuruda bulunan adayların, başvuru sonuçlarını sorgulama ekranı aşağıda  belirtilmiştir.Sözlü sınava ilanda belirtilen  başvuru şartlarını taşıyan adaylar arasında bulunan ve 2022 KPSS puan sıralamasına göre istihdam edilecek mübaşir sayısının 3 katı olan ve “ sözlü mülhakata girmeye hak kazandı” olarak belirtilen adaylar katılacaktır.Sözlü mülhakata girmeye hak kazanan ve kazanamayan adaylar ile başvurusu reddedilenlere başvuru sonuçlarına ilişkin olarak ayrıca tebligat yapılmayacaktır.    

Yayım tarihi sonrası sıralamayı etkileyecek ve değiştirecek başvuru olduğunun tespiti halinde güncel liste tekrar yayımlanacaktır.  

Sözlü mülhakata girmeye hak kazanan adayların sözlü sınavı 19.06.2023 Pazartesi günü saat: 10:00’da Ünye Adalet Sarayında yapılacaktır.

 Sözlü sınavına katılmaya hak kazanan adayların, sınava katılacağı belirtilen saatten 15 dakika önce sınav mahallinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Tüm ilgililere ilan olunur.

MÜBAŞİRLİK SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN:

https://unye.adalet.gov.tr/sozlesmeli-mubasirlik-sinav-basvuru-sonuclari-ilani

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından 20.04.2023 tarihinde pgm.adalet.gov.tr adresinde duyurulan Ünye Adliyesi sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi sınavına e – devlet üzerinden başvuruda bulunan adayların, başvuru sonuçlarını sorgulama ekranı aşağıda  belirtilmiştir.Sözlü sınava ilanda belirtilen  başvuru şartlarını taşıyan adaylar arasında bulunan ve 2022 KPSS puan sıralamasına göre istihdam edilecek koruma ve güvenlik görevlisi sayısının 3 katı olan ve “Boy/kilo ölçümüne katılmaya hak kazandı” olarak belirtilen adaylar katılacaktır.Boy/kilo ölçümüne katılmaya hak kazanan ve kazanamayan adaylar ile başvurusu reddedilenlere başvuru sonuçlarına ilişkin olarak ayrıca tebligat yapılmayacaktır.    

Yayım tarihi sonrası sıralamayı etkileyecek ve değiştirecek başvuru olduğunun tespiti halinde güncel liste tekrar yayımlanacaktır.

Boy/kilo ölçümü 05.06.2023 Pazartesi günü saat: 10.00’da Ünye Adalet Sarayı Kütüphanesinde yapılacaktır.

Boy/kilo ölçümünde sınav ilanında belirtilen boy/kilo şartına sahip olmadığı tespit edilen veya geçerli bir mazereti olmaksızın belirtilen tarihte boy/kilo ölçümüne gelmeyen adaylar sözlü sınava katılamayacaktır.

Boy /kilo şartını taşıyan adaylar en geç 15.06.2023 tarihine kadar Ünye Adliyesinin resmi web sitesinde yayınlanacaktır.

Boy/kilo şartını taşıyan adayların sözlü sınavı 19.06.2023 Pazartesi günü saat: 10:00’da Ünye Adalet Sarayında yapılacaktır.

 Sözlü sınavına katılmaya hak kazanan adayların, sınava katılacağı belirtilen saatten 15 dakika önce sınav mahallinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Tüm ilgililere ilan olunur.

KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN:

https://unye.adalet.gov.tr/sozlesmeli-koruma-ve-guvenlik-sinav-basvuru-sonuclari-ilani_81242

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.